Fitness schema op maat

Sporten is leuk! Ja echt! Of je nu net begint of al een fanatieke sporter bent, met een fitness schema op maat, kunnen wij je helpen. Wil je afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Wat je doelstelling ook is, een paar uurtjes per week sporten doet ieder mens goed. Een los fitness schema volg je volledig online. Bekijk ons aanbod en kies een fitness schema die bij jou past!

ONS AANBOD

Full body schema €50,- (8 weken/3 dagen in de week)
Vooral geschikt voor de beginnende sporter. De naam zegt het al ‘full body’, met dit schema train jij je gehele lichaam. Met dit schema is het handig als je in het bezit bent van een sportschoolabonnement. De oefeningen worden namelijk vooral uitgevoerd op toestellen die in iedere sportschool te vinden zijn. Zowel je wensen als je doelstellingen zullen worden meegenomen in dit schema en dát helemaal op maat gemaakt!

Split schema 65,- (8 weken/3-5 dagen in de week)
Vooral geschikt voor de gevorderde tot zeer ervaren sporter. Met dit schema wordt de focus gelegd op één of twee spiergroepen per training. Om je een voorbeeld te geven, trainen we de borst op maandag en de armen op dinsdag. Uiteraard zorgen we ervoor dat iedere week het gehele lichaam aan bod komt, aan het einde van de week heb je een full body training uitgevoerd. Met dit schema zal je gebruik maken van vaste toestellen en losse gewichten, naar aanleiding van jouw doelstellingen.

Hoe gaat het in zijn werking?
Je kunt zowel een los fitness schema krijgen, als een volledig programma afnemen. Een fitness schema is volledig online. Je ontvangt van mij een op maat gemaakt schema en jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen tijdsindeling. Wil je persoonlijke begeleiding? Met onze programma’s profiteer je niet alleen van extra voordeel, maar krijg je aan de hand van persoonlijke afspraken extra aandacht en begeleiding. Neem vooral een kijkje bij ons aanbod aan programma’s om te bekijken wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Start met een plan

Start vandaag nog! Meld je aan via het inschrijfformulier en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

GEEF NIET OP

GEEF NIET OP

We hebben allemaal wel eens een off day, door het gewoon te doen zal je versteld staan hoeveel progressie je kunt maken!

ZIE RESULTAAT

ZIE RESULTAAT

Stop met vergelijken! Met elkaar bereiken we jouw doelen, oftewel een nieuwe lifestyle. Jouw lifestyle.

Nieuws, tips of gratis recepten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Start Healthy Today. Door je in te schrijven, ontvang je tips, profiteer je van leuke acties en lekkere recepten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!