Meet your
LIFESTYLE COACH

Gooi de ‘killerbodies’ no nonsens overboord. Wil je afvallen, gezonder eten of wil je meer bewust zijn van je levensstijl? Mijn naam is Jurgen Boon, jouw lifestyle coach en ik ga je helpen bij het vinden van jouw perfecte balans tussen sport en voeding. Stop met uitstellen en START HEALTHY TODAY!

Over ons

Ik beschrijf mezelf als een echte sport en food addict. Mijn thuiswedstrijd speelt zich af in de sportschool en in de keuken, waar ik de lekkerste en bovendien gezondste maaltijden bereid. Fitness is altijd een passie voor me geweest, iets wat ik altijd heb gecombineerd met een fulltime job.

In 2018 ben ik begonnen met Start Healthy Today om me full focus bezig te houden met voeding en sport. Nog belangrijker: ik wil mijn expertise delen met de wereld.

Wil je deskundig advies? Wil je gezonder leven? Wil je persoonlijke aandacht? Als je volmondig ‘ja!’ kunt antwoorden­­ op de volgende vragen, wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van mijn programma’s. Twijfel niet! Door mijn jarenlange ervaring kan ik je zowel op het gebied van voeding als sport adviseren. Ik ben gediplomeerd als fitness instructeur, gewicht consulent en bootcamp trainer.

Je hoeft het niet alleen te doen: samen is namelijk veel leuker én gezelliger. Bij Start Healthy Today hebben wij een informele sfeer, waarbij er ook gewoon ruimte is voor een grapje, want lachen is namelijk ook ontzettend gezond!

Start met een plan

Start vandaag nog! Meld je aan via het inschrijfformulier en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

GEEF NIET OP

GEEF NIET OP

We hebben allemaal wel eens een off day, door het gewoon te doen zal je versteld staan hoeveel progressie je kunt maken!

ZIE RESULTAAT

ZIE RESULTAAT

Stop met vergelijken! Met elkaar bereiken we jouw doelen, oftewel een nieuwe lifestyle. Jouw lifestyle.

”Op jonge leeftijd voelde ik me onzeker over mijn lichaam, ik besloot mijn leven om te gooien én met resultaat! Met START HEALTHY TODAY wil ik mijn passie met jou delen.”

Jurgen Boon
Lifestyle coach

Nieuws, tips of gratis recepten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Start Healthy Today. Door je in te schrijven, ontvang je tips, profiteer je van leuke acties en lekkere recepten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!