Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat 

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.
Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personal trainer voor het juiste voeding en sportadvies op maat gemaakt. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today.

Coach Jurgen Boon 

Afvallen alkmaar jurgen boon

afvallen onder begeleiding in alkmaar jurgen boon

Deniz kwam 9 weken geleden naar Start Healthy Today en vroeg of ik hem kon helpen met zijn lifestyle te veranderen. Waar wij al snel achter kwamen is dat Deniz een levensgenieter is en vooral in het weekend. Van maandag tot vrijdag kon Deniz zich heel goed houden aan het schema en deed naast zijn voeding ook 3 x per week aan crossfit.

Daarom ben ik als coach zeer tevreden over de onderstaande resultaten van Deniz.

En het aller belangrijkste, Deniz heeft nu zo veel nieuwe dingen geleerd dat hij nu heel veel zelf kan op het gebied van voeding en sport.

 

Resultaten afvallen onder begeleiding van Deniz 

Resultaten: Deniz heeft een 8 weken begeleiding gehad. Wat je duidelijk kan zien is dat Deniz in spiermassa omhoog is gegaan en in vetmassa naar benden.

Uitleg 8 weken begeleiding klik hier 

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding in alkmaar resultaat

Gewicht             week 1 Kg 113.6.  Week 8 112.kg

Week 1 8 Totaal
Vet% 31 28.8 -2.2
Biciptaal (voorkant arm) 8,7 6,8 -1,9
Triceptaal (achterkant arm) 19 15 -4
Subscup (schouderblad) 34 30 -4
Supper (voorkant buik) 66 59 -7
Totaal 127,7 110,8 -16,9

Meting met meetlint cm

Week 1 8 Totaal cm
Rechter boven arm 35 37 +2
Linker boven arm 35 36 +1
Schouder 135 130 -5
Buik 125 122 -3
Heup billen 120 122 +2
Boven been rechts 65 66 +1
Boven been links 63 64.5 +1.5

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding 

Ik ben voor hulp naar jurgen gekomen omdat ik geen structuur meer zag in mijn dagelijkse voeding. Geen ontbijt, ongezond voedsel en geen goede planning voor het sporten en meer. Ik hoopte dat jurgen mij kon helpen met mijn problemen. Ik heb gemerkt dat jurgen oprecht het beste wil voor jou. Jurgen bleef me stalken op watssap om te kijken hoe het met me ging. Dit was naar mijn mening heel fijn. Hierdoor blijf je een beetje gemotiveerd elke dag. Ik zelf had veel problemen met gezond leven in het weekend, ook door mijn levensstijl. Dit lag volledig bij mezelf en me interesses. Ik kan namelijk heel moeilijk een feestje overslaan. Nog steeds is het proces met jurgen goed verlopen! Door de weeks heb ik gezond geleefd en veel gesport waardoor ik uiteindelijk toch ben afgevallen en wat meer spiermassa heb gekweekt. Dit kwam vooral door het voedingsplan van jurgen en het sportplan. Al met al heeft jurgen mij erg goed geholpen met een wat gezondere leefstijl. Daarnaast heb ik er een goede voedingsplan aan over gehouden die ik blijf volgen…

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

 

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding ?? 

Afvallen met begeleiding in alkmaar

Afvallen met begeleiding in alkmaar

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.