Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat. 

 

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

Coach Jurgen Boon

 

afvallen-met-begeleiding-in-alkmaar

afvallen-met-begeleiding-in-Heerugowaard

Resultaten afvallen onder begeleiding 

Programma 8 weken begeleiding.

afvallen onder begeleiding

  Afvallen onder begeleiding
8 weken 1 op 1 begeleiding Heerhugowaard

1 op 1 begeleiding heerhugowaard

afvallen met begeleiding heerhugowaard Start healthy Today

 

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

8 weken terug kwam ik bij Jurgen binnen met gewicht 92.4 en 19% vet. Jurgen zei dat kan beter ik geloofde hem en we gingen starten met het 8 weekse programma.

Het eten wat ik via het Voedingschema kreeg was super. Het kost ook niet kapitalen wat vaak zo is vind ik met voeding schemas . Bij Jurgen gelukkig niet.

De eerste paar weken ging het echt super. Hard trainen en strak aan het schema houden. En de vooruitgang kwam vanzelf.

Elke week was het 1 weegmoment en vetpercentage meting. Dit is altijd toch wel spannend. Want ja je wilt elke week natuurlijk vooruitgang boeken. Gelukkig was het ook zo. Door positieve woorden en goede motivatie woorden van Jurgen ging je de week erna gewoon weer stapje harder.

Ik had op een moment zelf een doel voor ogen. Dat was eindigen in de 11% vet. Ik weet nog goed dat hij zij oke Dan pittig. Maar Jurgen is Jurgen niet om het toch aan te gaan. En dat is gelukt. Met een goed voedingschema en zelf natuurlijk wel hard trainen . Want ja zonder hard trainen en doorzettingsvermogen kom je er natuurlijk niet. I

Is het na 8 weken behaald om in die 11% te komen.

Ik ben zelf super blij met het resultaat. En je word hier zeker een stuk wijzer van met hoe om te gaan met voeding.

Is het zwaar. Als je ergens 100% voor gaat dan krijg je het soms wel pittig ja. De eerste weken had ik nergens last van. Maar ik moet eerlijk zijn me laatste week was afzien. Zelfs mensen in de gym zeiden tegen mij Michiel wat heb jij joh. Als je zelf zoveel geeft om iets te behalen. Komt er natuurlijk een moment dat je op je top van dat moment zit. Die had ik toen bereikt voor mijn gevoel.

Ik zou zeggen mensen wil je begeleiding en slimmer worden hoe je met voeding kan omgaan . Starthealtytoday Jurgen Boon gewoon aanspreken bericht sturen en starten. Verzekering doet ze werk en jij kan werken aan je zelf.

 

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan?

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding ??

vergoeding voedingsschem

gewichtsconsulent in Heerugowaard vergoeding

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico. klik hier voor jou vergoeding