Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding in Alkmaar bij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

Coach Jurgen Boon 

afvallen-met-begeleiding-in-alkmaar

afvallen-met-begeleiding-in-alkmaar

Iris was heel erg benieuwd wat een 8 weeks begeleiding met haar lichaam zou doen

En het resultaat is daar.

 

Resultaten afvallen onder begeleiding van Iris 

Startersprogramma 8 weken
Gedurende 8 weken zullen wij samen het avontuur aan gaan. Dag één staat in het teken van jouw nieuwe healthy lifestyle. Een programma is standaard 8 weken, zodat we jouw progressie ook echt kunnen zien en meten.

(Online) intakegesprek
Een eerste gesprek is altijd spannend! Je staat aan het begin van je programma en we hebben samen nog een lange weg te bewandelen. Tijdens dit gesprek breng ik je wensen in kaart. Als je gebruik maakt van voordeelpakket 3, dan zal deze kennismaking aan de hand van skype of aan de telefoon plaatsvinden.

 

afvallen met begeleiding

afvallen met begeleiding Alkmaar

Afspraken/consulten 
Tijdens het programma zullen we door middel van een persoonlijke afspraak of eventueel een online consult, je progressie in kaart brengen. Heb je meer tips of begeleiding nodig? Heb je je doelstellingen niet behaald? Geen probleem! We zetten opnieuw je schouders eronder.

 

Fitness schema op maat
Aan de hand van jouw wensen, maken we een volledige fitness schema op maat. Handig is om een sportschoolabonnement af te sluiten! Bekijk onze ‘fitness schema’ pagina voor meer informatie.

Voedingsplan
Bewust worden van je voeding doe je met een persoonlijk voedingsplan. Je zult gedurende 8 weken alles gaan opschrijven wat je eet en drinkt. Dat is een karweitje, maar uiteindelijk creëer je bewustwording en een gezonder leven!

24/7 online coaching
Heb je een vraag over je voeding, je resultaten of heb je een andere vraag. Door middel van online coaching ben ik 24/7 voor jou beschikbaar. Wij doen er alles aan om binnen 60 minuten antwoord te geven.

Afvallen Alkmaar

Afvallen Alkmaar

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding 

Hi, ik ben Iris, de vriendin van Jurgen! Acht weken geleden met ik ook begonnen met de begeleiding van Start Healthy Today. Ondanks dat Jurgen mijn vriend is heeft hij mij behandeld als een echte klant, heel professioneel, zelfs ik kon niet aankomen met smoesjes (je hebt jezelf er alleen maar mee!). De eerst gemaakte foto’s met het resultaat dat ik heb geboekt, nog niet precies zoals ik het zou willen, dat heb je nou eenmaal met perfectionisten zoals ik, maar ik ben op de goede weg! Zoals Jurgen zal zeggen: “Elke stap is een stap in de goede richting.” En ik ben er trots op! Bedankt Jur, voor alle goede support!!

Resultaten afvallen onder begeleiding van Iris 

Week 1 een vetpercentage van 27,2       Week 8 een vetpercentage van 22,8

Afvallen Alkmaar

Afvallen Alkmaar

Rechter boven arm 25,5 24.2
Linker boven arm 26 25.3
Schouder 96 94
buik 76,5 72
Heup billen 93 90
Boven been rechts 53,5 52
Boven been links 53.0 52

 

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding

vergoeding voedingsschem

gewichtsconsulent in alkmaar vergoeding

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.