Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat. 

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

Mijn ervaring met Start Healthy Today

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Hi! Ik ben Nienke en ik ben 22 jaar, ik ben al jaren veel bezig met gezonde voeding en actief bezig zijn om fit te blijven. De laatste paar maanden bleef ik alleen vooral stil staan qua resultaten en ook qua voeding was ik wel weer toe aan wat nieuwe ideeën, recepten en meer kennis.

Ik had al vaker gehoord over Start Healthy Today, en ben besloten bij Jurgen het 8-weekse programma te gaan volgen.
Ik heb echt een resultaat behaald bij Jurgen die ik alleen zeker niet had kunnen behalen.

Wat ik vooral heel belangrijk vind is dat hij vanaf het begin af aan niets heeft voorgeschreven qua voedingsschema’s maar het mij echt zelf heeft laten doen. Hij gaf wel handvaten maar ik moest zelf gaan uitzoeken wat goed is om te eten. Doordat hij geen voedingsschema’s heeft gemaakt voor mij heb ik echt veel meer geleerd dan gewoon een schema te volgen dus hierdoor kan ik gewoon zelf door blijven gaan!

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Ook heeft hij voor mij sport schema’s gemaakt en ben ik deze gaan volgen. Ik ga 3 keer in de week naar de sportschool en volg dan zijn schema. Dit is echt super haalbaar! Jurgen is zelfs ook nog een keer met mij mee gaan sporten om mij nog meer dingen te leren.

Wat denk ik ook erg belangrijk is, is dat ik wel redelijk streng ben geweest voor mijzelf maar wel af en toe mijn ‘cheat’ maaltijden heb genomen. Je moet natuurlijk wel blijven genieten en dat is ook wat Jurgen al gelijk in de intake vertelt.

Jurgen als coach is echt onwijs betrokken. Hij is 24/7 bereikbaar op elk moment van de dag voor vragen, informatie, of even die steun wanneer je er niet meer zo’n zin in hebt. Want die momenten hebben we natuurlijk allemaal wel eens

Kortom; het 8-weekse programma is echt zeker een aanrader! Dit omdat het vooral een op maat gemaakt programma is en iedereen natuurlijk een ander doel heeft en je dit uitgebreid bespreekt in de intake!

Voor de lezers die de uitdaging aangaan: You can do this!

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding 
vergoeding voedingsschem

gewichtsconsulent in alkmaar vergoeding

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.