Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

Resultaten afvallen onder begeleiding 

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Iets meer dan twee maanden geleden ben ik bij Start Healthy Today begonnen aan mijn ‘Healthy lifestyle’. Dit begon met een intake gesprek waarin Jurgen mij vroeg naar mijn persoonlijke doelen en wat realistisch is om te behalen binnen de komende 8 weken.

Na een week mijn eigen voedingspatroon te hebben bijgehouden heeft Jurgen hier grondig naar gekeken en een aangepast voedingsdagboek voor mij gemaakt. Hiermee weet ik elke dag wat ik binnen moet krijgen om mijn persoonlijke doel te behalen, en natuurlijk wat ik beter kan laten staan. Vooral het evalueren van deze eerste week heeft mij erg geholpen om ook na de 8 weken door te gaan met de juiste voeding. Jurgen heeft duidelijk uitgelegd van welke voedingsstoffen ik te veel binnen kreeg, wat een effect dit heeft en welke vervangende voedingsproducten ik beter kan nemen.

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Ook vond ik het erg fijn dat Jurgen 24/7 coaching aanbied. Zo kan je bij etentjes of feestjes contact opnemen als je hulp nodig hebt bij de juiste voedingskeuzes. Naast een voedingsdagboek had ik ook een sportschema gekregen, ook deze was aangepast op de doelen die ik wil behalen. Ik had al enige ervaring in de sportschool dus mij ging het schema goed af maar Jurgen bood zelf ook aan om een keer samen te sporten en het schema door te nemen.

Dit is zeker handig voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben in de sportschool. Ik ben nu zelf klaar met mijn 8 weken programma en ben zeer tevreden met mijn resultaten. Vooral de before and after foto’s die Jurgen tijdens het programma heeft gemaakt laten duidelijk zien wat ik heb behaald.

Ook is mijn vetpercentage en omvang bij de wekelijkse consulten opgemeten en heb ook deze resultaten terug gekregen. De consulten waren overigens altijd gezellig en na een goede meting was ook Jurgen erg tevreden met wat ik die week had behaalt en mocht ik mezelf belonen met een lekker broodje zodat je even niet op de calorieën en voedingsstoffen hoeft te letten. Ik ga nu verder met mijn gezonde levensstijl en alles wat ik heb geleerd bij Start Healthy Today.

Ik kan altijd  nog contact opnemen met Jurgen voor vragen of voor een los consult om mijn voortgang bij te houden of een nieuw doel te behalen. Doordat ik enkele kilo’s ben kwijtgeraakt maar vooral mijn vetpercentage heb verlaagd en kennis heb opgedaan die ook na de acht weken kan gebruiken kan ik zeker zeggen dat ik mijn doel heb bereikt dankzij Starth Healthy Today!

 

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding 

vergoeding voedingsschem

gewichtsconsulent in alkmaar vergoeding

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.