Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today 

Resultaten afvallen onder begeleiding

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Ik ben bij jurgen gekomen voor coaching omdat ik hem al een hele tijd kende en al vaak op kantoor kwam bij hem om vet% te meten.

Ik maakte altijd mijn voedingsschema’s zelf maar merkte dat ik toch wat begeleiding nodig had om mijn vet naar beneden te brengen en het nooit echt lukte om mijn doel te behalen.

Ik heb een 8-weeks schema gevolgd bij Jurgen. Het heeft mij erg bevallen, altijd als ik vragen had over de voeding of training beantwoordde hij binnen een paar minuten met een makkelijk te begrijpen antwoord voor wat ik zou moeten doen in de verschillende situaties.

Na 8 weken de schema’s te hebben gevolgd ben ik heel blij met het resultaat dat ik heb behaald. Ik ga verder met de methode maar ga nu wat in calorieën omhoog omdat ik dit jaar weer een paar kilo spier wil gaan aanmaken.

Helemaal top, Jurgen! Dankje

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding
vergoeding voedingsschem

gewichtsconsulent in alkmaar vergoeding

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.