Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

 Coach Jurgen Boon

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Resultaten afvallen onder begeleiding van Lisa Krijgsman

Afvallen Resultaat

Afvallen Alkmaar resultaat
Start Healthy Today

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Ik ben een acht weken programma bij Jurgen gestart, omdat ik erg veel moeite had met eten. Ik wist nooit zo goed wat ik wel en niet kon eten dus at ik gestructureerd te weinig. Hierdoor kwam ik alleen maar aan.
Ik wilde dat niet langer en besloot contact op te nemen met Jurgen. Ik ben ontzettend blij met de begeleiding van Jurgen.

In acht weken heeft hij mij weer het vertrouwen gegeven in eten en mijn lichaam. Ik vind het super fijn dat als je vragen hebt je hem altijd een berichtje kan sturen, maar ook dat hij alles uitlegt zodat het na het traject ook haalbaar is voor jezelf om deze leefstijl te behouden.
Ik ben zo blij met het resultaat na acht weken begeleiding maar ik ben er nog niet, hierdoor volg ik nu nog een tien weken programma om me doel te bereiken, maar misschien nog wel belangrijker hoe blijf ik op dit gewicht. Ik vind het top hoe Jurgen mij hierbij helpt en stimuleert. Iedereen die moeite heeft met eten of niet tevreden is met zijn/haar lichaam zou ik dit zeker aanraden. Dromen zijn er om ze na te steven!

Lisa Krijgsman

DECEMBER ACTIE TOT 75% KORTING KLIK HIER

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? 

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding ?

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico. KLIK HIER