Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

 

Afvallen onder begeleiding in Alkmaarbij Start Healthy today.

Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personale trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today

Coach Jurgen Boon 

 

met beheleiding afvallen

afvallen onder begeleiding

 

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Wat ben ik tevreden! Jurgen staat voor je klaar wanneer het even minder gaat en je er even geen zin meer in hebt. Dit soort momenten heb ik vaak meegemaakt. De consulten waren altijd heel zakelijk maar ook heel gezellig. Na 8 weken tevreden over het resultaat maar zoals Jurgen zou zeggen het kan altijd beter, en dat ben ik zeker met hem eens! Ik zou dit zeker aanraden voor andere personen en twijfel niet want je zal er geen spijt van krijgen!

afvallen onder begeleiding

afvallen alkmaar met begeleiding

 

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding 

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.