Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat

Afvallen onder begeleiding resultaat in Alkmaar bij Start Healthy Today.
Gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, personal trainer voor de juiste voeding en sportadvies op maat. Want afvallen onder begeleiding doe je bij Start Healtht Today!

                                                                          Coach Jurgen Boon 

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen is gewoon voor heel veel mensen moeilijk. Maar Lisa bewijst dat je met de juiste instelling en doorzettingsvermogen veel kan bereiken in 8 weken tijd.

Bekijk de resultaten maar eens. Ik ben erg trots op Lisa.

Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Sinds mijn verhuizing naar Alkmaar was ik 15 kg aangekomen. Het gewicht zat me in de weg, voelde me er lamlendig van maar had niet de moed om het aan te pakken. Nadat een collega van mij vol enthousiast vertelde dat zijn zoon een praktijk als voedingsdeskundige was gestart wist ik dat ik me daaraan moest melden. De drempel bleek toch hoger dan ik dacht waardoor Jurgen mij uiteindelijk heeft uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf daar is het eigenlijk vrij snel gegaan. Heb het sporten weer opgepakt en met behulp van eetschema’s van Jurgen zit ik weer op de goede weg. Het prettigste vind ik dat je niet allerlei gekke dingen hoef te doen voor het eten. Je eet gewoon normaal, een keer uit eten gaan gaat met gemak en alles is op maat. Jurgen is heel relaxed in zijn aanpak en kan mensen goed inschatten, er worden geen onhaalbare doelen gesteld. Ik zou zeggen meld je aan, de drempel is lager dan je denkt 🙂

 Resultaten afvallen onder begeleiding van Lisa

afvallen met begeleiding Alkmaar

Alkmaar afvallen onder begeleiding

8 weken begeleiding  uitleg Klik Hier 

Week 1 Week 8  Totaal
93.3 kg 87,4 kg 5,9 KG
Vetpercentage %
37% 31% 6 %

Meting met meetlint cm 

Week 1 8 Totaal
Rechter boven arm 33 33,5 +0,5 cm
Linker boven arm 32 33 +1 cm
Schouder 119 114 -5 cm
Buik 121 114 -7 cm
Heup billen 112 104 -8 cm
Boven been rechts 58 57 -1 cm
Boven been links 58 57 -1 cm

Ik kan alvast verklappen dat bovenstaande resultaten alweer oude resultaten zijn. Lisa is na 8 weken begeleiding door gegaan bij Start Healthy Today en is nu weer ruim 8 kg afgevallen. Deze resultaten zijn over een aantal weken online te zien.

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan?

Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis.

Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen onder begeleiding vergoeding?  

Wij hebben een BGN-keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.