Afvallen onder begeleiding

Resultaat afvallen onder begeleiding

Niels Groot

Wat gevolgd bij Start Healthy Today.

  • Voedingsplan
  • Fitness schema

 Wat is je ervaring met afvallen onder begeleiding

Het verhaal van Niels

“Ik train al jaren gedisciplineerd en eet en drink ook redelijk gezond. Opzich ben ik hierdoor tevreden over mijn fysiek, die ik ook het hele jaar in goede vorm houd. Toch wilde ik dit jaar kijken of ik nog net iets afgetrainder kon worden richting de zomer, en zodoende heb ik Jurgen benaderd. Door slechts een paar weken trainings- en voedingsbegeleiding heb ik al zichtbare resultaten. Op mijn niveau kan dat ook niet meer met grote sprongen, dus ook voor de kleine (laatste) stapjes voor een beter lichaam ben je bij Jurgen aan het goede adres!” (Niels, 28)

Resultaat Niels G

 

Coach Jurgen Boon

Niels klopte 4 weken geleden bij mij aan de deur met de vraag of ik hem kon helpen met de puntjes op de i te zetten. Hij begon met een lichaamsgewicht van 83,7 kg en een vetpercentage van 9,

3,2,1.. GO! START TODAY!

Heb je nog vragen of kun je niet wachten om met mij aan de slag te gaan? Kom vrijblijvend langs! Een eerste afspraak is helemaal gratis. Ontvang het beste advies op het gebied van voeding en sport. Ben je jong of oud? Het maakt niet uit! Misschien ben je net begonnen en heb je nog nooit een sportschool aan de binnenkant gezien. Of ben je gevorderd en kun je wel wat tips en trucs gebruiken bij je dagelijkse routine? Meld je dan nu aan!

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Niels heeft 4 weken lang een door mij gemaakt persoonlijk voeding en fitnessplan gevolgd.

Met als resultaat een lichaamsgewicht van 82 kg en een vetpercentage van 8,2! Een resultaat om trots op te zijn, ook ik als zijn lifestyle coach!