A HEALTHY 2019!

A HEALTHY 2019!

TOT€ 300 VOORDEEL

Wat zijn jouw gezonde voornemens voor 2019? Wil je graag afvallen, gezonder eten, meer energie of jouw trainingnaar een hoger niveau tillen? Met het kick-start programma zorg ik er gedurende 8 weken voor dat jij jouw goede voornemens waarmaakt. De focus ligt daarbij op gezond en verantwoord afvallen en fitter worden.

Om jou in 2019 een kick-start te geven profiteer je in januari van een speciale actie:


Kick-Start programma van € 400voor € 100

 

  • € 100 januari korting*1
  • € 200 vergoed door jouw zorgverzekering*2(lees hieronder meer).

 

Hoe werkt het Kick-Startprogramma?

Met het Kick-Start programma krijg je 8 weken persoonlijke begeleiding. Omdat training en voeding voor iedereen persoonlijk is starten we met een uitgebreid intake gesprekwaarin we jouw specifieke wensen en doelen bespreken. Op basis hiervan maak ik voor jou een trainingsschemaen voedingsplanop maat. Wanneer we samen aan de slag gaan, garandeer ik 100% resultaat en persoonlijke aandacht. Je krijgt gedurende het programma 8 voortgang consultenen 24/7 online supportvoor al je vragen.

 

  • 8 weken begeleiding
  • Intake gesprek
  • Voedingsplan op maat
  • Trainingsschema op maat
  • 8 consulten & 24/7 online support

 

Vergoeding van jouw zorgverzekering?

Als lifestyle coach ben ik in het bezit van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma en keurmerk. Dankzij dit keurmerk kun je tot € 200 van de kosten vergoed krijgen bij je zorgverzekering.
Bekijk het overzicht van vergoedingendoor verzekeraars van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jurgen Boon, lifestyle coachen een echte sport en food addict. Ik ben gediplomeerd fitness instructeur, gewichtsconsulent en bootcamp trainer. In 2018 ben ik begonnen metStart Healthy Today.

Mijn doel is mensen te helpen bij het creëren van een gezondere en fittere lifestyle door middel van persoonlijke begeleiding op het gebied van training en voeding.

 

Direct starten of meer informatie?

Neem vrijblijvend contactmet mij op:

 

T: +31 6 30 29 07 72

E: info@starthealthytoday.nl

 

*1De korting van €100 is geldig t/m 31-01-’19

*2De vergoeding van € 200 is indicatief en afhankelijk van jouw zorgverzekering