Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in alkmaar

Afvallen met begeleiding in alkmaar kan Bij Start Healthy Today.  je kan afvallen onder begeleiding in Alkmaar. Start Healthy Today biedt verschillende programma’s aan. Om afvallen met begeleiding in Alkmaar. Of je kan zelf je eigen programma samenstellen. Maar is ten alle tijden wel met de nodige begeleiding.
In deze blog leg ik uit wat afvallen met begeleiding in Alkmaar inhoud bij Start Healthy Today.

Foto

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar heb jij dat nodig?

Het is de laatste tijd echt een hype aan het worden. Op tv, radio of je leest het in de krant. De buurman of buurvouw die op zijn voeding let en zelfs op het werk zijn er altijd wel 1 of 2 die een dieet volgen of trainen met een personal coach.

 

Ook de sociale media helpt niet mee, open Facebook of Instagram en het enige wat wij te zien krijgen zijn de perfecte lichamen. Een man of vrouw met de perfecte buikspieren.

 

Steek je kop niet in het zand:
Waar we wel rekening mee moeten houden is overgewicht.
Feit, mensen met overgewicht hebben een hoger risico op hart en vaatziektes
of diabetes type 2.

Lees meer op: www.hartstichting.nl/risicofactoren/overgewicht 

Voor wie is afvallen onder begeleiding mogelijk? 

Hier een handige checklist,

Checklist

afvallen met begeleiding

Afvallen met begeleiding

  • De broeken van 2 jaar terug pas je deze nog ?
  • Je veters strikken, gaat dit zonder al te veel moeite?
  • De ringen om je vingers, zitten deze te strak?
  • Last van je gewrichten?
  • Ben je onzeker?
  • Draag je alleen nog maar wijde kleding?
  • Voel jij je nog prettig in je eigen lichaam?
  • Slechte conditie?
  • Weinig tot geen energie?
  • Slechte eetgewoontes?

Zijn er meerdere punten op de lijst waarvan je denkt “hier heb ik last van” en het lukt niet om zelfstandig af te vallen of een gezondere leefstijl aan te nemen. Dan is afvallen onder begeleiding wellicht iets voor jou.

Afvallen met  begeleiding in Alkmaar  

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Afvallen met begeleiding in Alkmaar

Pas jij je favoriete broek toch niet meer en probeer je het elk jaar weer?
Je hoeft geen 20 kilo overgewicht te hebben om in aanmerking te komen voor afvallen met begeleiding in Alkmaar. Bij Start Healthy Today is de begeleiding één op één met altijd de zelfde coach.
Deze coach heeft maar één doel en dat is er voor zorgen dat jij je doel behaald en behoud.
Elk mens is anders, gaat het jou om alleen afvallen of om afvallen en een voedingsadvies?

Hebben wij samen jou persoonlijke doel behaald zal ik jou ook de adviezen en handvatten meegeven om te zorgen dat jou lichaam in vorm en balans zal blijven.

 

Waar wacht je op, maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking gesprek. 

Meest gekozen programma voor afvallen met begeleiding in alkmaar 

Startersprogramma 8 weken

– Intakegesprek;

– 8 persoonlijke afspraken;

– 1 op 1 begeleiding;

– Persoonlijk voedingsplan;

– persoonlijk fitnesplan;

– 24/7 coaching via Whatsapp.

 

Startersprogramma 8 weken
Gedurende 8 weken zullen wij samen het avontuur aan gaan. Dag één staat in het teken van jouw nieuwe Healthy lifestyle. Een programma is standaard 8 weken, zodat we jouw progressie ook echt kunnen zien en meten.

(Online) intakegesprek
Een eerste gesprek is altijd spannend! Je staat aan het begin van je programma en we hebben samen nog een lange weg te bewandelen. Tijdens dit gesprek breng ik je wensen in kaart. Als je gebruik maakt van voordeelpakket 3, dan zal deze kennismaking aan de hand van skype of aan de telefoon plaatsvinden.

Afspraken/consulten
Tijdens het programma zullen we door middel van een persoonlijke afspraak of eventueel een online consult, je progressie in kaart brengen. Heb je meer tips of begeleiding nodig? Heb je je doelstellingen niet behaald? Geen probleem! We zetten opnieuw de schouders eronder.

Fitness schema op maat
Aan de hand van jouw wensen, maken we een volledige fitness schema op maat. Handig is om een sportschoolabonnement af te sluiten! Bekijk onze ‘fitness schema’ pagina voor meer informatie.

Voedingsplan
Bewust worden van je voeding doe je met een persoonlijk voedingsplan. Je zult gedurende 8 weken alles gaan opschrijven wat je eet en drinkt. Dat is een karweitje, maar uiteindelijk creëer je bewustwording en een gezonder leven!

24/7 online coaching

Heb je een vraag over je voeding, je resultaten of heb je een andere vraag. Door middel van online coaching ben ik 24/7 voor jou beschikbaar. Wij doen er alles aan om binnen 60 minuten antwoord te geven.

Afvallen met begeleiding in Alkmaar vergoeding 

Wist jij dat je in de portemonnee kunt besparen als je aanvullend verzekerd bent? In vele gevallen dekt je zorgverzekering een deel van de kosten, dus pak dat voordeel! Start Healthy Today heeft namelijk een BGN keurmerk, waardoor we automatisch zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland(BGN).

Vraag aan mij wat jij vergoed krijgt.
link https://www.starthealthytoday.nl/contact/

BGN-ERKEND 

Afvallen met begeleiding in alkmaar

Afvallen met begeleiding in alkmaar

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico.

 

Je bent nog maar één klik verwijderd van een programma! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden we drie standaard programma’s aan waarbij je gegarandeerd resultaat zal bereiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen programma samenstellen. Met iedere stap die je zet, zet je een stapje in de goede richting. En daarom staat Start Healthy today voor groei in alle facetten van het leven. Je zult zien dat je meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht krijgt.

Afvallen met begeleiding in alkmaar klik hier