Fitness schema op maat bij Start Healthy Today

Fitness schema op maat van Start Healthy Today 

Fitness schema op maat van Start Healthy Today

Fitness schema op maat van Start Healthy Today

Fitness schema op maat. Dat willen we allemaal wel toch?
Of je nu al jaren rondloopt in de sportschool of net je eerste stap binnen in de sportschool zet. Het is altijd wel fijn een fitness schema op maat te hebben.

Fitness schema op maat bij Start Healthy Today

Zelf ben ik al een jaartje of 10 te vinden in sportscholen. De reden dat ik begon met fitness was, ik wilde het leger in. En om te mogen solliciteren bij het leger moest je aan een aantal voorwaarden voldoen. Één daarvan was dat je 65 kg moest wegen. En je raad het vast al ik was dat net niet. Dus toen besloot ik te gaan fitnessen om spiermassa aan te maken. Ik merkte dat ik op jonge leeftijd snel progressie boekte. Na een aantal weken was ik klaar voor de keuring. Helaas evengoed afgekeurd maar dat kwam door een medische tegenvaller, astma.

 

En zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen. Ik ben gaan werken in de beveiliging en in een gevangenis.

Fitness schema op maat van Start Healthy Today

Hier komt weer het bekende verhaaltje. Die gespierde man of vrouw in de sportschool gaat voor jou wel even een fitness schema maken.
Of je kijkt zelf op internet en zoekt op Google: gratis fitness schema. Natuurlijk kan het in beide gevallen goed gaan.
Mijn advies is: laat een fitness schema maken door iemand die ervoor heeft geleerd.

Heeft deze persoon het diploma fit vak A of is hij personal trainer? Dat maakt niet zoveel uit. Het gaat er meer om dat de persoon verstand heeft van de anatomie van het menselijk lichaam en spieren.

Ga er niet vanuit dat als iemand zijn weg in de fitness school weet te vinden dat hij ook de juiste kennis heeft van de anatomie van het menselijk lichaam. Ik nodig jou uit op mijn kantoor. Doormiddel van een intakegesprek van 30 minuten maak ik een fitness schema op maat voor jou. Zodra ik het fitness schema op maat voor jou af heb dan nodig ik jou weer uit om dan samen de verschillende oefeningen door te spreken.

Fitness schema op maat van Start Healthy Today PFD  fitness-schema-op-maat-start-healthy-today

Sportscholen schieten als paddenstoelen uit de grond, dat is nou eenmaal een feit.

We hoeven niet meer 30 minuten op de fiets te zitten om naar die ene sportschool te gaan. Bijna overal in Nederland zit wel een low budget sportschool. Lekker sporten voor 19,50 per maand. Er is wel één ding waar je rekening mee moet houden bij zulke sportscholen.

Vaak is er weinig tot geen begeleiding aanwezig.

Het maakt ook niet uit of je ondersteboven op een apparaat zit of dat je lichaamshouding niet goed is bij de uitvoering van een oefening.

Natuurlijk zijn er ook sportscholen waar wel de juiste begeleiding is. Zelf ben ik ook ooit begonnen in een low budget sportschool, alleen hier liep wel een personal trainer rond. Hij hield in de gaten of je wel de juiste positie had.

 TIP: Kijk goed of er echte begeleiding aanwezig is in de sportschool

Hoe gaat het in zijn werking?

Je kunt zowel een los fitness schema krijgen, als een volledig programma afnemen.

Je ontvangt van mij een op maat gemaakt schema. Alleen ben jij uiteindelijk wel verantwoordelijk voor je eigen tijdsindeling.

Wil je persoonlijke begeleiding? Met onze programma’s profiteer je niet alleen van extra voordeel, maar krijg je aan de hand van persoonlijke afspraken extra aandacht en begeleiding. Neem vooral een kijkje in mijn aanbod aan programma’s om te kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen.

www.starthealthytoday.nl/onze-diensten/

De volgende punten gaan we samen door nemen.

  • Lichaamsgewicht?
  • Vetpercentage?
  • Waar werk je? is het lichamelijk zwaar?
  • Sport jij al? Zo ja welke sport en hoe vaak?
  • Wat voor eetpatroon heb jij nu?
  • Welke doelen wil jij behalen?