Gewichtsconsulent in Alkmaar

 Gewichtsconsulent in Alkmaar

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

mijn naam is Jurgen Boon, oprichter van Start Healthy Today.
Ik ben de gewichtsconsulent in Alkmaar.
Naast dat ik gewichtsconsulent in Alkmaar ben ik ook personal trainer.
Wat ga ik bespreken in deze blog van Start Healthy Today  gewichtsconsulent in Alkmaar

 

  • Waarom ben ik een Gewichtsconsulent in Alkmaar
  • Wat doet een Gewichtsconsulent.
  • Wat maakt mijn anders dan die andere gewichtsconsulent in Alkmaar
  • Waar ben ik trots op als gewichtsconsulent in Alkmaar?

Waarom ben ik een gewichtsconsulent in Alkmaar geworden

Voordat ik begon met Start Healthy Today, werkte is jaren lang in de beveiliging. Eerst op Schiphol en daarna heb ik de overstap gemaakt naar Justitie waar ik werkte in een gevangenis.

Na hier een paar jaar te hebben gewerkt merkte ik dat ik hier niet mijn voldoening uit haalde. Naast het werken als beveiliger heb ik mijn diploma gehaald voor personal trainer. Toen ik klaar was met de opleiding tot personal trainer kwam ik erachter dat ik nog niet zoveel wist over de soorten voedingen. Ik besloot een opleiding te volgen tot gewichtsconsulent, na vijf maanden was daar mijn diploma. Ik had besloten dat ik voor mijzelf wilde gaan beginnen als gewichtsconsulent in Alkmaar.

Sportlessen geven is leuk, maar wij leggen de focus op voeding. Dit is namelijk voor 60% bepalend. Je kan nog zo hard trainen maar als je hierbij niet de juiste voeding neemt zal het eind resultaat langer op zich laten wachten.

 ( filmpje youtube )

Wat doet een gewichtsconsulent. 

Een gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met een gewicht en/of gezondheid probleem) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

 Wat maakt mijn anders dan andere gewichtsconsulent in Alkmaar?

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

Afvallen Alkmaar Heerhugowaard Langedijk

 Elk mens is ander en niemand is perfect. Ik probeer het op mijn manier te doen, hoe ik zelf graag begeleid zou willen worden.

Dus onderscheiden aan andere gewichtsconsulent in Alkmaar doe ik door mezelf te zijn.Doordat ik de verschillende sporten heb behoevend weet ik voor ieders wil een verschillend schema te maken. Of je nou spier opbouw of gewoon een gezondere lifestyle wil.

Maar ook door mijn eigen ervaringen, ik gaat niet altijd even makkelijk. Maar daar ben ik er juist voor je. Mocht je het zelf niet meer zo zien zitten het sporten doordat jij vind dat je niet snel genoeg resultaat boek. Ben ik ervoor je, 24/7 ben ik bereikbaar om jou doelen te behalen.

Daardoor wil ik mij onderscheiden van andere gewichtsconsulenten.

1 op 1 betekend ook echt 1 op 1.

Ik vind dat elke cliënt die ik begeleid mijne volle aandacht verdient.

Waar ben ik trots op als gewichtsconsulent in Alkmaar?

 Ik ben super trots dat ik de stap heb durven zetten en mijn eigen bedrijf heb  gestart, Start Healthy Today gewichtsconsulent in Alkmaar.

Bij Start Healthy Today is een ieder welkom.

Geen drempels, en geen onderscheid in de verschillende wensen van mensen. Iedereen is welkom bij Start Healthy Today gewichtsconsulent in Alkmaar. Dat ik deze diensten kan aanbieden en zo een ieder kan helpen op zijn doel te bereiken, dat maakt mij trots.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan doen ? klik hier