VOEDINGSDESKUNDIGE IN ALKMAAR

Het einde van het jaar is weer in zicht. Het moment om na te denken over jouw lifestyle en wat je daar in 2019 graag aan zou veranderen. Wil je afvallen, gezonder eten en meer bewegen? Dan help ik je graag! Mijn naam is Jurgen Boon, gediplomeerd voedingsdeskundige, fitness instructeur en bootcamp trainer. Mijn doel is mensen te helpen bij het creëren van een gezondere lifestyle door middel van persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en beweging.  Ben je op zoek naar een voedingsdeskundige in de regio Alkmaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

DECEMBER ACTIE
Kick-Start programma van € 400 voor € 100

Met mijn kick-start programma zorg ik er gedurende 8 weken voor dat jij jouw goede voornemens waarmaakt. Als gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent kan ik je helpen inzicht te krijgen in jouw voedings- en gedragspatroon. Ik help je verantwoord afvallen en/of gezonder leven met blijvend resultaat. De gehele maand december krijg je:

  • € 100 korting*1
  • € 200 vergoed door jouw zorgverzekering*2
  • Gratis T-Shirt

Waaruit bestaat het kick-start programma?

Met het Kick-Start programma krijg je 8 weken persoonlijke begeleiding. Omdat training en voeding voor iedereen persoonlijk is starten we met een uitgebreid intake gesprek waarin we jouw specifieke wensen en doelen bespreken. Op basis hiervan maak ik voor jou een trainingsschema en voedingsplan op maat. Wanneer we samen aan de slag gaan, garandeer ik 100% resultaat en persoonlijke aandacht. Je krijgt gedurende het programma 8 voortgang consulten en 24/7 online support voor al je vragen.

  • 8 weken begeleiding door een gediplomeerd voedingsdeskundige
  • Intake gesprek
  • Voedingsplan op maat
  • Trainingsschema op maat
  • 8 consulten & 24/7 online support

Vergoeding van jouw zorgverzekering?

Voedingsdeskundige in Alkmaar

Als voedingsdeskundige ben ik in het bezit van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma en keurmerk. Dankzij dit keurmerk kun je tot € 200 van de kosten vergoed krijgen bij je zorgverzekering. Bekijk het overzicht van vergoedingen door verzekeraars van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Voedingsdeskundige in de regio Alkmaar?
Neem vrijblijvend contact op!

Een eerste afspraak is helemaal gratis. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek:

Telefoon: +31 6 30 29 07 72
E-mail: info@starthealthytoday.nl

*1 De korting van €100 is geldig t/m 31-12-’18
*2 De vergoeding van € 200 is indicatief en afhankelijk van jouw zorgverzekering