VERGOEDINGEN

Wist je dat je in de portemonnee kunt besparen als je aanvullend verzekerd bent? In vele gevallen dekt je zorgverzekering een deel van de kosten, dus pak dat voordeel! Start Healthy Today heeft namelijk een BGN keurmerk, waardoor we automatisch zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

BGN-erkend

Wij hebben een BGN keurmerk! Dit betekent dat we in het bezit zijn van een erkend BGN-Gewichtsconsulent diploma. Ik hoor je denken: ‘Leuk, maar wat kan ik hiermee?’ Dat ga ik je uiteraard vertellen, want wist je dat je met dit keurmerk eventueel een deel van de kosten vergoed kan krijgen bij je zorgverzekering? Zeker als je aanvullend verzekerd bent, kun je vaak een deel van de kosten bij je zorgverzekering declareren én dit zonder eigen risico!

Hoe gaat het in z’n werk?
Allereerst is het verstandig om contact op te nemen met je zorgverzekering om te checken welke kosten zij precies voor je vergoeden. Wil je alvast bekijken wat jouw zorgverzekeraar voor jou vergoed?

Bekijk het actuele overzicht van vergoedingen door verzekeraars van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Krijg je een deel vergoed? Yes! Dat is leuk voor je portemonnee. Na je eerste consult ontvang je via de mail een digitale factuur. Deze factuur kun je zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Appeltje, eitje!

Overige

Betaling:

Betaling geschiedt d.m.v. een digitale factuur welke binnen veertien dagen na factuurdatum voldaan dient te worden.

Annulering:

Een afspraak op de praktijk kan 24 uur van tevoren worden afgezegd zonder dat het consult in rekening wordt gebracht. Wordt een afspraak niet binnen 24 uur van tevoren geannuleerd, dan wordt deze in rekening gebracht.

Lees ook de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Nieuws, tips of gratis recepten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Start Healthy Today. Door je in te schrijven, ontvang je tips, profiteer je van leuke acties en lekkere recepten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!