Voedingsplan

Je bent op de juiste gezonde weg met een persoonlijk voedingsplan. Een voedingsplan duurt 8 weken, maar je kunt natuurlijk ook eenmalig voedingsadvies aanvragen. Een persoonlijk voedingsplan kan meerdere doeleinden bevatten. Wil je afvallen? Aankomen? Iedereen is welkom! Of is je energielevel laag? Wist je dat je aan de hand van je voedingspatroon ook meer energie kan creëren?

EAT GOOD, FEEL GOOD!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je zal je vast afvragen hoe een persoonlijk voedingsplan eruit ziet. Allereest zullen we door middel van een intake gesprek jouw wensen en doelstellingen in kaart brengen.

Na een analyse van jouw voedingspatroon zal je een voedingsdagboek bijhouden. Bovendien verliezen we nooit uit het oog dat je ook moet blijven genieten! Het gaat allemaal om het vinden van de juiste balans.

Voedingsdagboek

Gedurende 8 weken zal je iedere dag opschrijven wat je eet. Je krijgt van ons handvaten aan de hand van persoonlijke- en online consulten. Je zal je calorieën gaan tellen aan de hand van een voedingsdagboek die ik online met je deel.

Je kunt hiermee heel eenvoudig bijhouden wat je die dag hebt gegeten en gedronken. Uiteindelijk hebben we als doel: meer bewustwording creëren in jouw eetpatroon.

Start met een plan

Start vandaag nog! Meld je aan via het inschrijfformulier en ontvang een vrijblijvend advies op maat.

GEEF NIET OP

GEEF NIET OP

We hebben allemaal wel eens een off day, door het gewoon te doen zal je versteld staan hoeveel progressie je kunt maken!

ZIE RESULTAAT

ZIE RESULTAAT

Stop met vergelijken! Met elkaar bereiken we jouw doelen, oftewel een nieuwe lifestyle. Jouw lifestyle.

Nieuws, tips of gratis recepten?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Start Healthy Today. Door je in te schrijven, ontvang je tips, profiteer je van leuke acties en lekkere recepten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!